СИП - Информационни технологии - 3 "а" клас

Преподавател: Иванка Петкова

Учебна 2011/2012 година

В трети "а" клас.....

Учениците от 3 "A" клас решиха да изработят албум „Запознай се с Бургас” в електронен вариант и на хартиен носител. Децата от другите страни, участнички в проекта „От сянката към светлината”, ще имат възможност да се запознаят с нашия роден град, през погледа на третокласниците. Те ще  представят  забележителностите, жителите и празниците на Бургас

По повод 06.12. Никулден - празника на град Бургас учениците от 3 "а" клас в час по информационни технологии, с преподавател г-жа Иванка  Петкова, изработиха текстови документи, в които форматираха изображения, изработени с програмата Paint. Файловете съдържат записани рецепти за традиционни рибни ястия и съответните изображения. Албумът е публикуван в електронен вариант в сайта www.etwinning.net , където ще може да бъде разгледан от учениците и техните учители от партньорските училища.

За да се прочете публикувания документ, трябва да се кликва върху стрелкичките вдясно и вляво върху рамката. За да се увеличи, трябва да се кликне върху флашфайла. Затвяря се с бутон "X" от лентата с инструменти.

 

 

 

                                                                   В час по Информационни технологии - 3 "а" клас